Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου περιμένουμε τη Δευτέρα 15/4/2019, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά σε παράκτιες περιοχές και στη συνέχεια και στα υπόλοιπα τμήματα της περιφέρειας, με πιθανότητα τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα. Βελτίωση του καιρού περιμένουμε από...

το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς στις πεδινές περιοχές, από 11 έως 17 στα παράκτια τμήματα, από 6 έως 14 στα ημιορεινά και από 3 έως 9 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νοτιοδυτικά έως 2 με 3 και τοπικά 4 μποφόρ, ενώ σε περιοχές όπου θα σημειωθούν καταιγίδες, ενδέχεται στιγμιαία να ενισχυθούν.
 
Την  Τρίτη και την Τετάρτη η αστάθεια θα περιοριστεί στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου, όπου μετά τις μεσημεριανές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι σχετικά καλός με  αρκετές όμως νεφώσεις κατά περιόδους.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες ενώ οι απογευματινές βροχές και καταιγίδες θα επεκταθούν και σε πεδινές και πιθανά και σε παράκτιες περιοχές της περιφέρειας.

Αναλυτικές προγνώσεις για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusmeteo.gr