Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Παράταση εγγραφών στους παιδικούς μέσω ΕΣΠΑ

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών ενημερώνει ότι η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019 παρατείνεται έως και...

την 6η Ιουλίου 2018, με απόφαση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.

Ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα έως και την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», ακόμα και αν δεν έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση ή αν δεν έχει γίνει η εκκαθάριση του εισοδήματός τους για το 2017 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2017 έως 31/12/2017).

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών (Αβέρωφ 6, 3ος Όροφος, υπεύθυνος Αθ. Γκουγιάννος, τηλ: 26510 54405 & 54407).

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής, μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, θα υποβάλλονται έως 06/07/2018 και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στην ακόλουθη διεύθυνση: ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα.

Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στην πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Πηγή:epiruspost.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα