Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Αξονικοί σε Πανεπιστημιακό και Χατζηκώστα

Αξονικός 64 τομών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και αξονικός 16 Α τομών στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, θα τοποθετηθούν το προσεχές διάστημα ενισχύοντας έτσι τις υποδομές στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας,

η διαδικασία για την προμήθεια αξονικών σε δεκαεννιά νοσοκομεία (περιλαμβάνονται τα δύο των Ιωαννίνων) εισέρχεται σε φάση ολοκλήρωσης.

Με την δημοσιοποίηση της περίληψης της προκήρυξης του Διεθνούς Ανοιχτού Διαγωνισμού, τα δημόσια νοσοκομεία θα ενισχυθούν με εξοπλισμό απαραίτητο που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα προμηθεύσει τα Νοσοκομεία με τον εξοπλισμό και όλες τις σχετικές υπηρεσίες (πλήρης και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά, παρελκόμενο εξοπλισμό κ.λ.π), με αποπληρωμή του τιμήματος σε πέντε έτη (5) και με αυστηρές ρήτρες συνεχούς αδιάλειπτης λειτουργίας, για όλη την συμβατική περίοδο.

Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο- το οποίο και έχει οριστεί ως αναθέτουσα αρχή- δεσμεύεται για την άμεση ολοκλήρωση της προμήθειας εξοπλισμού ως το τέλος του 2018.

Πηγή:epiruspost.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα