Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Με καλό καιρό έως και το Σάββατο του Λαζάρου – Πρόσκαιρη μεταβολή από Κυριακή των Βαΐων

Ζεστός και σχετικά καλός καιρός από τη Μεγάλη Τρίτη

Ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες περιμένουνε στην περιοχή μας από σήμερα έως και το Σάββατο του Λαζάρου (31/3), με τον υδράργυρο να φτάνει τους 20 με 21 βαθμούς στις παράκτιες και πεδινές περιοχές, τους 18 στα ημιορεινά και τους 15 με 16 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νοτιοδυτικά έως 3 και πρόσκαιρα 4 μποφόρ.
Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού περιμένουμε από το βράδυ του ...


Σαββάτου και από τα δυτικά τμήματα της περιφέρειας, όπου θα αυξηθούν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν και καταιγίδες. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν ξημερώματα Κυριακής των Βαΐων, σταδιακά όμως έως νωρίς το μεσημέρι θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Τις πρωινές ώρες της Κυριακής των Βαΐων αναμένονται σύντομες χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές στα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας με υψόμετρο πάνω από τα 1300 μέτρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη πτώση 3 με 4 βαθμούς Κελσίου.
Τη Μεγάλη Δευτέρα θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τη θερμοκρασία να παραμένει στα επίπεδα της Κυριακής.
Με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά στοιχεία από τη Μεγάλη Τρίτη και έως τη Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρκετά καλός και με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusgate.blogspot.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα