Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Μεταβολή του καιρού με ενισχυμένους νοτιάδες, βροχές και τοπικές μπόρες

Σταδιακή μεταβολή θα παρουσίαση σήμερα ο καιρός στην περιοχή μας με παροδικές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου έως και τα ξημερώματα της Πέμπτης. Χαρακτηριστικό επίσης του σημερινού καιρού θα είναι και η παρουσία Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι ενισχυμένοι θα πνέουν από τα...


νοτιοανατολικά έως 5 και τοπικά στα παράκτια τμήματα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς στα ορεινά, από 2 έως 13 στα ημιορεινά και από 8 έως 17 βαθμούς στις παράκτιες και πεδινές περιοχές.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, θα επικρατούν όμως κατά τόπους νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως σε σχετικά υψηλές για την εποχή τιμές.
Η Παρασκευή θα ξεκινήσει με σχετικά καλό καιρό, μετά το μεσημέρι όμως θα σχηματιστούν νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα αρχίσει να βρέχει στο μεγαλύτερο μέρος της περιφέρειας.
Το Σάββατο ο καιρός αναμένουμε να παρουσιάσει νέα επιδείνωση με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusgate.blogspot.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα